Flightradar24.com
no na jednej strane mas pravdu, ale nebolo to aj vramci nejakeho testu? prave inak pristava... 18 hodin vo vzduchu.. pekne
Funguje vám přidávání nových letů do my.flightradar? Po přihlášení mě to přesměrujedo této sekce a nemůžu se doklikat..
Ahoj, možná něco dělám blbě, ale nedaří se mi najít linku OS9513. Je to Austrian z Vídně na Lanzarote. Jen mě vlastně zajímá, co je to za letadlo :) Můžete se prosím někdo podívat? Díky ;)
Leonard napsal(a):Ahoj, možná něco dělám blbě, ale nedaří se mi najít linku OS9513. Je to Austrian z Vídně na Lanzarote. Jen mě vlastně zajímá, co je to za letadlo :) Můžete se prosím někdo podívat? Díky ;)
Ahoj, podle všeho má první let OS9513 letět až v listopadu 2018 :D To pak FR24 určitě nenajde.
Jo takhe! To mě nenapadlo, omlouvám se a díky Kryštofe ;) Hledal jsem lety na leden 2019 ...
@Leonard nemuzes ho najit protoze lita az od 3 listopadu ve 13.10 z Vidne a na Lanzarote je v 17 je to Airbus A320-100/200 litat bude jak vidim jednou tydne v sobotu
Jen tak mezi nama na Lanzarote se dostanes za par euro nejen s Ryanairem a pokud chces az na leden tak to sezenes bez problemu ,tak proc zrovna Austrian a z Vidne ?
@mikir Čau ;) Jo, ja vím :) Letěli jsme letos v lednu na Lanzarote s Ryanem z Krakova (jsem od Ostravy) přes Madrid s nocovačkou na letišti v Madridu za poukazku na 80 €, kterou jsme dostali za posunutý let za 190 Kč z Katowic do Hamburku.
Lanzarote se zalíbílo, tak ho chceme ještě doprozkoumat. Berem ale rodiče a hlavě kola, takže potřebuju přímej a pohodlnej let. Je tam ještě alternativa Ryan z Berlína, což je nějakých 5 a půl hodiny autem od nás. ten Lauda z Vídně v úterý v 6:00 nám nesedí. Smart wings z Prahy podporovat nechci.
Austrian má ty časy odletů perfektní a i v tom datu moc flexibilní nejsme. Věnoval jsem dost času hledání nejvhodnějšího místa na přestup, aby se to dalo zvládnout v jednom dni, ale prostě to moc nevychází. Aspoň si založím konečně Miles & More a uvidím ty červené letušky.
Jinak bych chtěl říct, že jsem s Ryanem udělal za poslední půlrok 12 letů po asi pětiletém ignorování tehle společnosti a všechny byly úplně vpohodě, vzal jsem je na milost :)
Lanzarote je fajn byli jsme tam uz 4x mame to projete cele , ale bydleli jsme vzdycky v Puerto del Carmen jeste nekdy chceme zkusit mrknout na Graciosu skoda ze Playa Blanca je tak roztahana do sirky jezdime dost na plaze v oblasti Papagayo a s Puerto del Carmen ten bus byva problem , pokud clovek nejde hned na ty ranni Jinak mame prozkoumane asi vsechno jeskyne, zahrady, Timanfayu i ten vrch odkud se jezdi na Graciosu i tu surfovaci oblast , nekomu ty haldy vadi poznali jsme uz krom El Hierra vsechny ostrovy jezdime ale hlavne na Silvestra a pak v breznu auto jsme meli pujcene od Cicaru jedou prave na Lanzarote od nejakeho mistniho , loni jsme byli v listopadu Kamos lita s Austrian Airlines do Vidne s Floridy ale jsou drazi
Má tady někdo premium účet u FlightRadar24.com? Potřeboval bych zjistit delší historii o letu W61071 než je těch zobrazených 7 dní u verze zdarma.
Ideálně kolikrát byl ten let zpožděný a o kolik zhruba. :-) V té verzi zdarma vidím, že 31.1.2019 letadlo přistálo až v 10:19, což by mě moc netěšilo, pokud by se to dělo často. Přemýšlím nad přípojem s odletem v 10:55 :-) Už jsem tam s tak krátkým přestupem letěl a vyšlo to v pohodě, takže bych do toho klidně šel znovu
Za poslední rok vidím jediné zpoždění o více než 60 minut (to je to z 31.1.) a pak už jen 5x zpoždění do 25 minut :)
Zdravím, mohl by mi prosím někdo zjistit imatrikulaci A/C na FR8221 z CPH do PRG z 6.5.2019? Díky
Zdravím, našel by mi někdo, prosím, imatrikulaci letadla letu FR1693 (PRG-CFU) ze dne 12. 7. 2022? Moc děkuji :-)
Dneska akce 3 měsíce goldu za 9 Kč (pokud nejsem jen já vyvolený).